DELOVNI MESTI NISTA VEČ NA VOLJO.

Prosti delovni mesti v okviru programa MLADI RAZISKOVALCI na Odseku za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko (ABR) na Institutu “Jožef Stefan” (IJS) v Ljubljani, z začetkom s študijskim letom 2021/22.

 

Iščemo doktorske študente s področij elektrotehnike, računalništva, mehatronike, matematike ali fizike, ki bi se pridružili naši raziskovalni skupini kot mladi raziskovalci.

Področja raziskav zajemajo:
(a) robotsko globoko učenje in manipulacijo,
(b) obtelesne robotske mehanizme (eksoskelete),
(c) sodelovanje robotov s človekom,
(d) kognitivno humanoidno robotiko.

Več informacij o temah je na spletnih straneh odseka ABR na https://abr.ijs.si ter na spletnih straneh dveh laboratorijev v okviru ABR, na http://nbr.ijs.si/ in http://www-hcr.ijs.si/.

Delovna mesta bodo na Institutu “Jožef Stefan” v okviru programa ARRS Mladi raziskovalci s plačano šolnino za doktorski študij, ki se bo izvajal ali na Univerzi v Ljubljani ali na Mednarodni podiplomski šoli Jožefa Štefana.

Kandidat/ka mora izpolnjevati pogoje kot jih za program Mladi raziskovalci zahteva ARRS. Povprečje ocen na prvi in drugi stopnji študija mora imeti vsaj 8,0 ter ne sme biti starejši/-a od 28 let.

 

Za več informacij in prijavo pošljite email s pripetim kratkim življenjepisom ter motivacijskim pismom na e1-tajnistvo@ijs.si do 02. 07. 2021. V emailu tudi jasno izrazite želeno področje raziskav.

Razpis in pogoji so objavljeni na https://www.ijs.si/ijsw/ZaposlitveIJS?action=AttachFile&do=get&target=Razpis+MR+jun2021.pdf