Odsek za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko

Iščemo nove raziskovalce - diplomirane inženirje strojništva ali mehatronike (ž/m)

3.8.2015

Odsek za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko išče nove raziskovalce, diplomirane inženirje strojništva ali mehatronike (ž/m) za raziskovalno-razvojno delo na EU projektih na področju ROBOTIKE IN AVTOMATIZACIJE.

 

Od kandidatov, ki se imajo namen nadalje izpopolnjevati (doktorat), pričakujemo inovativno, vestno, strokovno in samostojno delo na zadanih znanstveno raziskovalnih nalogah v sodelovanju z industrijo. Za izbrane kandidate bo pripravljen podroben raziskovalni program glede na njihov interes in sposobnost. Delo in raziskave bodo potekale v tesnem sodelovanju z doc. Igorjem Kovačem in prof. Alešem Udetom in z ostalimi sodelavci, ki delajo v skupini, kakor tudi z vodilno domačo in evropsko industrijo. Zahteva se znanja s področja konstruiranja, avtomatizacije in mehatronike, zaželjena pa so dodatna znanja s področja uporabe programske opreme za konstruiranje in programiranje. Pogodba bo omejena na eno leto z možnostjo podaljšanja po zaključenem prvem letu.

 

Za dodatne informacije o delu na projektih, se obrnite na doc. Igorja Kovača (igor.kovac@ijs.si). Če vam opisano delo predstavlja izziv in ga želite opravljati v našem laboratoriju, se s prošnjo (do ene strani) prijavite na zgoraj navedeno mesto, priložite življenjepis (z bibliografijo), skenirane dokaze o doseženi stopnji izobrazbe in zaključeni diplomi. V prošnji navedite vaše kontaktne podatke ter vse skupaj pošljite na naslov igor.kovac@ijs.si. Vloge se bodo obravnavale do zasedenosti delovnih mest, v vrstnem redu kot jih bomo prejeli. Izbrani kandidati bodo z delom na IJS lahko začeli takoj, ko bodo zaključene vse administrativne formalnosti glede zaposlitve

novica_kovac.png